blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG matejstfup
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
S.t.f.up!



PlayStation Plus: Áno alebo Nie?
pridal S.t.f.up! 14.2. 2013 o 19:01



Ak vlastníte PS3 a ste zaregistrovaný na PSN, určite poznáte službu PlayStation Plus. Ak službu nemáte a rozmýšľate, že si Playstation Plus predplatíte, ale neviete sa rozhodnúť, tento článok by vám v tom mohol pomôcť. 

 

Službu si môžete predplatiť cez kartu, alebo cez poukážky. Za 3-mesačné predplatné zaplatíte približne 14.99€ a za ročné 49.99€ (závisí od obchodu). Cena možno nie je najmenšia, ale vaše peniaze sa vám  vrátia.

 

SLUŽBY

 

Ak ste členom PS Plus, môžete si každý mesiac bezplatne stiahnuť 3 hry. Jedna z nich je dostupná jeden mesiac, a ďalšie dve dva mesiace. 

Ponuka hier je skvelá, nájdete tu aj výborné tituly, napríklad Arkham City, Sleeping Dogs, Dead Space 2, Little Big Planet 2 a mnoho ďalších. Celkovo ich je za rok až 45 (!), takže máte stále čo hrať. Celková hodnota hier za rok je 500€ a viac. Vy si ich však môžete stiahnuť bezplatne.

Hry zdarma však niesu jediné, čo Plusko ponúka. Okrem nich si môžete stiahnuť exkluzívne témy, avatarov, získať prístup k beta verziám hier a mnoho ďalších služieb.

Ešte som nespomenul to najlepšie. Ak máte doma PS Vitu, môžete si za jednu cenu stiahnuť hry aj na VITU, aj na PS3. Hry na vitu sú 2, menia sa každý mesiac.

 

Okrem vyššie spomenutých výhod môžete využívať aj 2GB priestoru, kde si môžete uložiť vaše uložené pozície z hier. To sa môže mnohokrát hodiť.

 

Ďalšia výhoda služby sú zľavy na hry. Na vybrané hry dostanete zľavu minimálne 10%, niekedy aj viac, ako 50.

Plusko ponúka ešte jednu výhodu: Môžete si niektoré hry vyskúšať na hodiny zadarmo. Ideálne, ak sa rozhodujete, či si danú hru zaobstarať, alebo nie. Vyskúšať si môžete Mass Effect, GTA IV, Assassin´s creed a mnoho ďalších.

 

Ale...

 

....Služba však skrýva jeden háčik. Všetky hry, ktoré si bezplatne stiahnete, môžete hrať IBA pokiaľ máte predplatné. Ak sa vám skončí, stiahnuté hry sa nebudú dať spustiť dovtedy, pokým si službu znovu nepredplatíte.

Neplatí to však pre hry, ktoré kúpite v zľave, tie môžete hrať bez obmedzenia.

 

VERDIKT

 

Ak doma máte PS3, jednoznačne si PlayStation Plus zaobstarajte. Vaše investované peniaze sa vám niekoľkonásobne vrátia, takže za málo peňazí dostanete veľa muziky (hier). Ja osobne Plus využívam už druhý rok a som maximálne spokojný. Jednoznačne odporúčam.



Prístupov 5080
Kvalita článku
(75%) hlasov 4

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
PlayStation Plus: Áno alebo Nie?
[ 14.2.2013] (príspevkov 6)